Over mij

Mijn naam is Kim Buckard (35) en ik ben sinds 2010 werkzaam als fotografe. Er is maar weinig zo fijn als echtheid, puurheid, liefde en schoonheid en ik vind het heerlijk om dit in mijn foto’s terug te laten komen. Waar ik eens begon als mode- en bedrijfsfotografe, ligt mijn focus nu volledig op alles wat zich in het leven ontwikkeld. Van zwangerschap tot newborn, kinderen tot gezinnen, liefde tot trouwen. Met fotografie is het mogelijk om alle heerlijke en prachtige momenten uit het leven voor altijd vast te leggen, en dat doe ik graag! Mijn stijl is puur, zacht, romantisch en warm.

Ik woon in Zeewolde dichtbij het strand, samen met mijn partner Joran en onze kinderen Justin en Esmee. Voor mijn werk als fotografe kom ik overal: ik fotografeer bij je thuis of op een fijne sfeervolle buitenlocatie.

Waar ik zelf het grootst liefhebber van ben? Als je dit aan mijn kinderen zou vragen, zouden zij zeggen knuffelen & chocola. Dat kan ik niet ontkennen! Ik hou van de liefde en familie, van zon en muziek, van wilde bloemen en mooie verhalen maar ik hou ook vooral van foto’s met al die mooiste momenten en herinneringen.

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot bij mij? Ik leg jullie mooiste momenten graag vast.

‘Collect
the
beautiful
moments
in
life’‘Make your memories last forever’


%d bloggers liken dit: