Newborn

DE NEWBORNSESSIE
De geboorte van jouw kindje is een ontzettend bijzonder moment. Na maanden geduld is dit prille kleine leven onderdeel van het jouwe. Dit bijzondere en unieke moment kun je laten vastleggen met een prachtige en persoonlijke newbornsessie, want de cliches zijn oh zo waar: pasgeboren baby’s zijn maar kort zo klein en veranderen snel. Jouw kleinste wonder is uniek met al die mooie kleine details: van de mini wimpers, tot de zachtste haartjes en lieve kleine vingers en teentjes. Al die fijne details van jouw prachtige kindje en de liefde en connectie van het gezin leg ik graag vast. Mooie beelden in een pure, zachte en warme stijl.

Een newbornsessie spreken we bij voorkeur af tussen de 5e en 21e dag na de geboorte. In deze eerste periode slaapt je kindje nog veel en dan kun je de meest pure, fijne en mooie foto’s laten maken. We nemen ruim de tijd om in alle rust de fotosessie uit te voeren. Er is voldoende tijd om te knuffelen, te voeden en te verschonen. Dat is altijd nodig om een rustige en veilige fotosessie te kunnen neerzetten. De fotosessie vind plaats met een hoop geduld en rust om het zo fijn mogelijk te houden voor jouw kleintje.

Voor de newbornsessie kom ik bij je thuis: de plek waar jouw kleintje in zijn of haar eigen omgeving is. Ik neem mijn assortiment aan accessoires mee (mandjes, dekentjes, wraps, layers, mutsjes, etc.) en stem ter plaatse de sets af op wat bij jullie past. Wanneer je de foto’s aan de muur wilt hangen, is het wel zo mooi als het prachtig in jullie interieur en bij jullie zelf past. Ik begin een fotosessie altijd met foto’s van het gezin: liefdevolle foto’s van de baby met papa, mama en samen, maar ook met eventuele oudere broertjes en zusjes. Daarna kun je als ouder rustig achterover zitten terwijl ik de fijnste newbornfoto’s van jouw kleine wonder maak.

Binnen 24 tot 72 uur na de fotosessie ontvang je van mij een selectie van de fijnste, liefste en mooiste resultaten. Uit deze selectie kun je dan jouw keuze maken (aantal foto’s afhankelijk van het gekozen pakket, achteraf meer foto’s nabestellen kan altijd). Deze foto’s worden vervolgens mooi en met een fine-art touch nabewerkt waarna ze worden aangeleverd.

%d