Familie & Liefde

FAMILIE SESSIE (Families, moederschap, dragen)
Mooie momenten samen, prachtige herinneringen en beelden om altijd te kunnen koesteren. Kinderen groeien zo snel, we tellen er zelf ook jaarlijks weer een jaar bij en onze levens blijven zich ontwikkelen en veranderen. Soms is het belangrijk om even stil te staan en van het nu te genieten, om die momenten te pakken en het vast te laten leggen. Zo kun je er later altijd op terugkijken. Nu prachtig aan de muur of later als je dat album er weer bij kan pakken, voor jezelf en om aan iedereen te laten zien.

Van kleine tot grote families, een familie sessie is een prachtige wijze om je gezin of familie op beeld vast te laten leggen. De fotosessie wordt ingepland op een locatie naar keuze en passend bij jullie. Binnen 48 uur na de fotosessie ontvang je van mij een selectie van de fijnste en mooiste resultaten. Uit deze selectie kun je dan jouw keuze maken (aantal foto’s afhankelijk van het gekozen pakket, achteraf meer foto’s nabestellen kan altijd). Deze foto’s worden vervolgens mooi en met een finishing touch nabewerkt waarna ze worden aangeleverd. Het is ook mogelijk om fotoproducten bij mij te bestellen. Er is niets zo mooi als het kunnen genieten van de foto’s aan de wand of in een (mini)album!

Deze mooie herinneringen uit deze bijzondere periode in het leven wil je toch altijd bewaren en koesteren?
Door middel van de mooiste albums, luxe passe partout boxen of klassieke wand decoratie blijft deze waardevolle herinnering altijd bij je.

%d bloggers liken dit: