Motherhood (info oud)

DE MOTHERHOOD SESSIE
Moederschap is een ontzettend bijzonder iets. Het is mooi, puur en een van de meest natuurlijke ontwikkelingen. Tegelijkertijd kan het ook heel zwaar of soms lastig zijn. Bovenal is het gelukkig heel erg bijzonder en zijn er zoveel prachtige momenten en mijlpalen in het moederschap. De tijd met kinderen vliegt voorbij en voordat je het weet zijn al die kleine, knusse en liefdevolle momenten weer voorbij. Kies jij ervoor om die prachtige momenten in het moederschap mooi vast te laten leggen? Met de beelden kun je deze periode altijd blijven koesteren.
Een Motherhood fotosessie kun je kiezen voor alles wat je in het moederschap tegen komt: zwangerschap, borstvoeding, dragen, mommy&me of gewoon een heerlijke natuurlijke knuffelende en speelse sessie. De fotosessie hoeft niet om maar 1 element te draaien, binnen de sessie kunnen we een mix maken van verschillende moederschap elementen. De fotosessie vind plaats op een fijne locatie naar keuze: dit kan bij jou thuis zijn of een mooie buiten locatie zoals het strand, duinen, bos, park, een natuurgebied of juist een stadse look.

Zwanger? Dit is een prachtig en uniek moment in jouw leven. Terwijl jouw kleintje in jou groeit, groeit de liefde voor jouw kleine ook. Met een zwangerschapsessie kun je straks heerlijk terug kijken op die tijd wanneer je jouw kleine in je armen mag hebben. Een zwangerschapsessie wordt ingepland tussen de 30-36 weken zwangerschap.

Dragen? Het kunnen dragen van je kindje is een ontzettend fijne ervaring voor ouder en kind. Het is zo heerlijk om als moeder je kindje ook na de zwangerschap bij je te kunnen dragen maar het is juist ook zo fijn, geborgen, veilig en knus voor je kindje. Dragen met een draagdoek of draagzak, soms of vaak dragen: het is heerlijk. Met de draagsessies is het mogelijk om deze heerlijke momenten voor altijd vast te leggen. Want je wilt er nu nog niet aan denken, maar op een bepaald moment zijn je draagdagen over. Hoe fijn is het dan om er nog de foto’s van te hebben! Ik heb mijn beide kinderen zelf ook gedragen en heb als fotografe mogen werken voor draagdoekmerken en winkels als Oscha, Pinknova, WeAreWovens en Dragen&Zo. Met die ervaring kan ik je een prachtige sessie geven waarbij ik uiteraard ook mee kan kijken met goed en netjes knopen.

Borstvoeding? Het geven van borstvoeding is een ontzettend mooie en natuurlijke wijze van voeding. Het is geweldig hoe je als moeder in de behoefte van je kindje kan voorzien maar het is ook vooral een prachtig, mooi en knus moment tussen moeder en kind. Door dit te laten fotograferen kun je ook na jouw korte of langere periode van borstvoeding altijd terug kijken op deze fijne momenten.

Binnen 48 uur na de fotosessie ontvang je van mij een selectie van de fijnste en mooiste resultaten. Uit deze selectie kun je dan jouw keuze maken (aantal foto’s afhankelijk van het gekozen pakket, achteraf meer foto’s nabestellen kan altijd). Deze foto’s worden vervolgens mooi en met een finishing touch nabewerkt waarna ze worden aangeleverd.

PRIJZEN
Voor de motherhood sessies werk ik met 3 keuze pakketten. Meer foto’s en de mooiste fine-art fotoproducten zijn op nabestelling verkrijgbaar.
Bij fotografie op locatie wordt er € 0,35 per gereden km gerekend vanaf Utrecht.

%d