* Kids, Familie & Liefde * (info oud)

In het Kids, Familie & Liefde Portfolio vind je meer Kids, Familie & Liefde fotografie door Pure Beloved Photography

Kids & Families
Kinderen groeien zo snel, voor je het weet gaat je kind door de verschillende levensfasen en groeit steeds verder op. Van baby tot peuter, tot kleuter en tiener. Als trotse ouder is het natuurlijk super om je kind prachtig en puur op de foto te hebben; als blijvende herinnering.
Van kleine tot grote families, een familie sessie is een prachtige wijze om je gezin of familie op beeld vast te laten leggen. Als herinnering voor jezelf aan een huidige periode, maar ook om later op terug te kunnen kijken en latere generaties te kunnen tonen. Een prachtige herinnering die de mensen spontaan en echt toont zoals zij werkelijk zijn. Ideaal voor het hele gezin maar ook ideaal voor duo sessies zoals ouder-kind, zussen, broers en meer.

Liefde
Een fijne fotosessie om jullie liefde voor elkaar zichtbaar te maken is ontzettend mooi. Een love sessie is heerlijk om gewoon voor jullie samen te doen, maar het is ook zeer geschikt als verlovingsshoot of pre-wedding sessie. Romantische, ontspannen en liefdevolle foto’s van jullie samen laten maken. Foto’s van hoe jullie samen zijn. Hoe jullie genieten, hoe jullie lachen en hoe jullie stil zijn. Op een plek die jullie mooi vinden of die bijzonder voor jullie is. Denk bijvoorbeeld aan het strand, een mooi bos, een prachtige rozentuin of de historische delen van een stad.

Een kids, familie of liefdessessie wordt ingepland op een locatie naar keuze en passend bij jullie. Binnen 48 uur na de fotosessie ontvang je van mij een selectie van de fijnste en mooiste resultaten. Uit deze selectie kun je dan jouw keuze maken (aantal foto’s afhankelijk van het gekozen pakket, achteraf meer foto’s nabestellen kan altijd). Deze foto’s worden vervolgens mooi en met een finishing touch nabewerkt waarna ze digitaal worden aangeleverd. Het is ook mogelijk om fotoproducten bij mij te bestellen. Er is niets zo mooi als het kunnen genieten van de foto’s aan de wand of in een (mini)album!Prijstabel Familia

Optie: extra bewerkte foto’s achteraf a € 12,50 per stuk

Bij fotografie op locatie wordt er € 0,35 per gereden km gerekend vanaf Zeewolde.

%d bloggers liken dit: