Meest Gestelde Vragen (oud)

Waarom kiezen voor Pure & Beloved?
Kies voor de fotografie van Pure & Beloved wanneer jij op je mooist, echt, puur en fris op de foto wilt. Kies vooral voor Pure & Beloved wanneer de stijl van de foto’s je aanspreekt en wanneer jij ook zo op de foto wenst te gaan. Kies voor Pure & Beloved wanneer dat goed voelt en wanneer de stijl bij jou past.

Op welke dagen kan ik een fotosessie boeken?
Fotosessies worden voornamelijk ingepland op vrijdag, zaterdag en zondag.
Voor trouwfotografie kan er ook op andere dagen worden geboekt.

Hoe kan ik een fotosessie boeken?
Neem contact op per e-mail (kimbuckard@gmail.com) en geef aan voor welke fotoshoot pakket je kiest. Nadat we een afspraak hebben gemaakt, stuur ik de opdrachtbevestiging toe, welke tevens de factuur is. Betalingen worden vooraf voldaan (zie volgende vraag), wat dan tevens de definitieve bevestiging van de afspraak is.

Wanneer dient de factuur betaald te zijn?
Bij het boeken van de fotosessie vraag ik een aanbetaling van 25%, hiermee is jullie plek in mijn agenda gereserveerd. Het resterende bedrag dient uiterlijk een week voor de fotosessie voldaan te zijn.

Waar vindt de fotoshoot plaats?
De fotosessies vinden plaats op een locatie naar keuze.

Hoe kan ik mij op de fotoshoot voorbereiden?
Na de reservering van jouw fotoshoot krijg je alle informatie toegestuurd, waaronder ook specifieke tips ter voorbereiding van jouw fotosessie.

Hoeveel foto’s krijg ik en wanneer?
Het aantal foto’s dat je ontvangt hangt af van het pakket dat je hebt gekozen. Zie de fotoshoot pakketten voor de exacte aantallen per fotoshoot. Na de fotoshoot worden de beste foto’s geselecteerd, binnen 48 uur ontvang je de selectie van de beste beelden. Hieruit kun je jouw keuze maken: deze worden vervolgens bewerkt en aangeleverd. Originele of onbewerkte bestanden worden niet aangeleverd.

Hoe worden de foto’s aangeleverd?
Foto’s worden digitaal aangeleverd, via een downloadlink. Je ontvangt de foto’s in twee formaten: hoge resolutie voor prints en verkleinde resolutie voor digitaal gebruik. Met de HR bestanden kun je zelf laten afdrukken, maar het is ook mogelijk om fotoproducten bij mij te bestellen. Zo kun je constant genieten van de resultaten, neem ik je het werk uit handen en ontvang je hoge kwaliteitsproducten.

Wat doe ik in geval van ziekte of nood?
In geval van een onvoorziene situatie is het mogelijk om de boeking te verzetten. Neem zo snel mogelijk contact op zodat we alles goed en netjes kunnen regelen. Ik help graag om een nieuwe datum te prikken.

Kan ik kosteloos annuleren/verplaatsen?
Verplaatsen is mogelijk indien ruim vooraf aangegeven.
Bij annulering is de aanbetaling van 25%, waarmee de plek is gereserveerd, niet restitueerbaar.

Voorwaarden & Bepalingen
Pure Beloved Photography heeft het recht de gemaakte beelden in te zetten voor het portfolio en promotiedoeleinden. Alle gemaakte beelden vallen onder het auteursrecht. Inbreuk op auteursrecht is bij wet verboden.

Ik heb alles gelezen en het portfolio gezien, maar ik heb nog wat vragen. Waar kan ik meer informatie vinden?
Wanneer je meer vragen hebt of een fotosessie wilt boeken, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of e-mail. Ik beantwoord al je vragen graag.

%d bloggers liken dit: