* Dragen * (info oud)

In het Dragen Portfolio vind je meer Draag fotografie door Pure Beloved Photography

Het kunnen dragen van je kindje is een ontzettend fijne ervaring voor ouder en kind. Het is zo heerlijk om als moeder je kindje ook na de zwangerschap bij je te kunnen dragen maar het is juist ook zo fijn, geborgen, veilig en knus voor je kindje. Dragen met een draagdoek of draagzak, soms of vaak dragen: het is heerlijk. Met de draagsessies is het mogelijk om deze heerlijke momenten voor altijd vast te leggen. Want je wilt er nu nog niet aan denken, maar op een bepaald moment zijn je draagdagen over. Hoe fijn is het dan om er nog de foto’s van te hebben!

Een draagsessie kan op een locatie naar keuze worden gedaan. Mooie stad, bos, duin, strand of andere locatie. We zorgen dat we de omgeving en sfeer optimaal benutten. In de omgeving van Utrecht weet ik verschillende fijne plekken, maar ook in jouw omgeving weten we er samen wat moois van te maken.

Binnen 48 uur na de fotosessie ontvang je van mij een selectie van de fijnste en mooiste resultaten. Uit deze selectie kun je dan jouw keuze maken (aantal foto’s afhankelijk van het gekozen pakket, achteraf meer foto’s nabestellen kan altijd). Deze foto’s worden vervolgens mooi en met een finishing touch nabewerkt waarna ze digitaal worden aangeleverd. Het is ook mogelijk om fotoproducten bij mij te bestellen. Er is niets zo mooi als het kunnen genieten van de foto’s aan de wand of in een (mini)album!
Prijstabel Dragen

Optie: extra bewerkte foto’s achteraf a € 12,50 per stuk

Bij fotografie op locatie wordt er € 0,35 per gereden km gerekend vanaf Zeewolde.

%d bloggers liken dit: