* Borstvoeding * (info oud)

In het Borstvoeding Portfolio vind je meer Borstvoeding fotografie door Pure Beloved Photography

Het geven van borstvoeding is een ontzettend mooie en natuurlijke wijze van voeding. Het is geweldig hoe je als moeder in de behoefte van je kindje kan voorzien maar het is ook vooral een prachtig, mooi en knus moment tussen moeder en kind. Door dit te laten fotograferen kun je ook na jouw korte of langere periode van borstvoeding altijd terug kijken op deze fijne momenten.

Het is uiteraard mogelijk om tijdens de fotosessie niet alleen borstvoeding foto’s te maken, maar juist om dit te combineren met fijne baby en/of gezinsfoto’s. De fotosessie mag uiteraard maar hoeft dus niet alleen uit borst voeden te bestaan.
Een borstvoeding sessie kan op een locatie naar keuze worden gedaan. Dit kan bijvoorbeeld bij je thuis zijn, maar mag ook op een andere mooie (buiten)locatie naar keuze zijn. We zorgen dat we de omgeving en sfeer optimaal benutten.

Binnen 48 uur na de fotosessie ontvang je van mij een selectie van de fijnste en mooiste resultaten. Uit deze selectie kun je dan jouw keuze maken (aantal foto’s afhankelijk van het gekozen pakket, achteraf meer foto’s nabestellen kan altijd). Deze foto’s worden vervolgens mooi en met een finishing touch nabewerkt waarna ze digitaal worden aangeleverd. Het is ook mogelijk om fotoproducten bij mij te bestellen. Er is niets zo mooi als het kunnen genieten van de foto’s aan de wand of in een (mini)album!
Prijstabel Borstvoeding

Optie: extra bewerkte foto’s achteraf a € 12,50 per stuk

Bij fotografie op locatie wordt er € 0,35 per gereden km gerekend vanaf Zeewolde.

%d bloggers liken dit: