Newbornsessie Arthur

• Sweet Little Frown •

Pure Beloved Photography

Het is alweer jaren geleden dat ik mijzelf begaf op een forum voor fotografen, modellen en visagisten en waar ik ook Charlotte op voorbij had zien komen. Toen ik mid december een berichtje kreeg van haar dat ze inmiddels ruim 37 weken zwanger was en een newborn shoot wilde reserveren, ging er dan ook direct een lampje branden. We spraken over de details en ik noteerde de uitgerekende datum in mijn agenda. De kleine man liet echter niet lang op zich wachten, want een week na ons contact besloot hij dat het tijd was om zijn papa en mama te begroeten.

Op de afgesproken dag stapte ik in de auto op weg naar Haarlem. Ik stapte in een leuk en sfeervol huis, waar ik mijn assortiment aan accessoires begon uit te pakken terwijl baby Arthur nog even bij zijn mama lag te drinken. Wel zo fijn een gevulde buik voor je in slaap valt. Zoals altijd ben ik van start gegaan met de foto’s van het gezin, waarna het de tijd was om Arthur in de newborn settings te fotograferen. Zijn mooie kenmerkende frons was veel aanwezig, maar ook een ontzettend zoete en volledige lach ging niet onopgemerkt voorbij! 😉 Arthur had tussendoor een paar keer een extra moment nodig om even op te laden en te drinken bij mama, maar gelukkig hebben we daar met een sessie ook alle tijd voor. We volgen altijd de baby en zijn ritme, waardoor de sessie voor hen het fijnste kan verlopen.

Dit was de eerste newbornsessie van het nieuwe jaar en er staan er alweer meerdere ingepland in de komende periode. Ik vond het prachtig om deze sessie ook weer te mogen verzorgen en laat graag een korte impressie zien van kleine Arthur, 18 dagen oud bij zijn newbornsessie.

Pure Beloved Photography

Pure Beloved Photography

Pure Beloved Photography

Pure Beloved Photography

Familiesessie op de Hoorneboegse Heide

‘Memories are special moments that tell our story…’

Pure & Beloved Photography

Het is alweer maanden geleden dat ik het eerste berichtje van Dennis kreeg. Zijn vriendin wilde ontzettend graag een fotosessie van hun gezin bij mij laten maken en hij wilde dit graag aan haar geven. Oh liefde! Ik zou het zelf met haar verder afstemmen, want hij vond het eigenlijk allemaal wel prima. We besloten om de fotosessie te plannen op de Hoorneboegse Heide (deze sessie was de eerste van het heide seizoen, nog voor alle minisessies!) waar zij vlakbij wonen. Omdat op dat moment de heide nog niet in bloei was, maakten we de afspraak alvast voor heel wat weken verder.

Toen mid augustus was het eindelijk zover! Hun lieve kleine zoon had een wat minder goede dag, dus hoe de sessie dan loopt hangt compleet af van hoe de kleine man het doet: hij leidt voor mij de sessie. Uiteindelijk komt het altijd, of het nou wat langer duurt of niet, altijd helemaal goed en is er weer een prachtige familie op de foto gezet met sfeervolle herinneringen. Deze momenten zijn voor altijd vastgelegd en ze kunnen nu altijd hierop terugkijken.

Hoe vaak laat jij foto’s van jullie gezin maken? Je kinderen veranderen zo snel en groeien (cliche, maar waar!) zo snel op. Het kunnen terugkijken naar deze fijne momenten, dat zijn de herinneringen in beeld die je altijd bij blijven.

Kijk je mee naar een impressie van de sessie van dit fijne gezin? Zij hadden moeite met kiezen van foto’s en ik ook; want van de blije momenten tot de intieme, knusse en juist hilarische momenten: het zijn allemaal prachtige herinneringen.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

 

 

Newbornsessie Shaell

‘Zo mooi, zo zoet, zo liefdevol’

Pure & Beloved Photography

Het is tijdens mijn vakantie in Frankrijk dat ik een berichtje van Isidra binnen krijg. Op dat moment is haar zoontje 4 weken oud en ze zou toch nog graag een newbornsessie met hem laten maken. De eerste optie die ik had om de sessie in te plannen, was toen Shaell 6 weken oud zou zijn. In principe is dat prima, maar het liefst plan je een newborn sessie binnen 3 weken na geboorte doordat ze dan nog het meest slapen en in de meeste poses willen liggen. Met 6 weken is er kans dat niet alles meer mogelijk is. We planden de afspraak in en gingen er gewoon voor.

De ochtend van de sessie stapte ik de auto in op weg naar Amsterdam. De moeder van  nu 3 jongens had mij niet zomaar bericht: ze is een oud collega van mij. Voordat ik de wereld van fotografie instapte, was ik namelijk werkzaam in de jeugdzorg. Inmiddels werk ik daar al bijna 10 jaar (!) niet meer, maar dankzij social media blijf je toch een beetje op de hoogte van elkaar, zelfs als het contact verwaterd. Dit maakte deze sessie toch extra bijzonder: ontzettend leuk om elkaar weer te zien en om dit speciaal voor haar te mogen verzorgen.

Bij de start van een fotosessie overleg ik altijd met de ouders wat ze wel/niet mooi vinden en welke kleuren en materialen het beste bij hen en het interieur passen. Isidra wilde mij echter volledig de vrije hand geven. Met een ‘ik vertrouw op jou’ en ‘doe wat jij weet te doen’, stelde ik het ditmaal zonder inspraak samen en rolde er opnieuw een fijne sessie uit! Ondanks dat de kleine man alweer 6 weken was en soms wat langer nodig had om goed en diep in slaap te komen, is dat uiteindelijk wel helemaal gelukt. Met knuffels van moeder en oudste broer, gecombineerd met een aantal technieken van de fotograaf, heeft Shaell zijn newbornsessie zeker goed gedaan!

Ik vond het prachtig dat ik dit weer heb mogen doen en laat bij deze graag een impressie zien van de fotosessie van deze knappe kleine vent.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Draagsessie Annelies op de heide

‘Let me love you a little more, before you are not little anymore’


Het was augustus toen ik de zomer minisessies lanceerde: een sessie op de heide. In augustus/september staan de heidegebieden prachtig in bloei en ondanks dat het op veel plekken in Nederland door de warmte al erg dor was geworden, is de Hoorneboegse Heide in Hilversum een ware zee van paars. Ik prikte dan ook twee data ervoor en Annelies was de allereerste die zich meldden voor de eerste datum. Ze draagt haar kindje, net zoals ik zelf, graag in draagdoeken en wilde daar graag mooie foto’s van. De herinnering voor als de tijd aanbreekt dat het dragen er langzaam uitgroeit.

Annelies vond het lastig om te kiezen welke doek we zouden gebruiken, dus hebben we in record tempo gewoon meerdere doeken gefotografeerd. Dat ondanks dat het maar een 20 minuten minisessie is. Het was een hele geslaagde sessie waarin ik tussentijds ook nog wat heerlijke shots van haar kleine man heb kunnen maken. Zo zoetjes!

Het enige risico van het fotograferen van meerdere looks? Je bent verliefd op alles en besteld uiteindelijk toch nog wat meer foto’s na dan het aantal die in het pakket zaten. Oops! Maar die blijvende herinnering? Die is prachtig geslaagd!

Voor wie ook nog op de heide gefotografeerd wil worden: er zijn nog 2 plekken op de minisessie dag dit weekend (zaterdag 1 september). Het is ook mogelijk om nog een reguliere sessie op de heide te plannen, maar wees er op tijd bij; voordat de heide uitgebloeid raakt.

Kijken jullie mee naar een impressie van deze fijne draagsessie?

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

 

Newbornsessie Thijs & Lisa

‘Twins, they make the best of friends’

Pure & Beloved Photography

Het was de derde week van juni toen ik een bericht ontving van Saskia. Zij was bijna 34 weken zwanger van een tweeling en wilde een newbornsessie reserveren. De tweeling zou rond de 38e week worden gehaald: precies 1 week voor mijn eigen vakantie. Als alles voorspoedig zou verlopen dan kon ik de sessie nog voor mijn vakantie doen, maar anders zouden we het plannen als ik terug zou zijn en de tweeling 3 weken oud zouden zijn. Alles werd verder afgestemd en het was afwachten geblazen. Maar liefst 3 weken later kreeg ik bericht: de knappe broer en zus hadden zich met 37 weken zelf gemeld!
We prikten de datum voor de fotosessie en ik zocht hen nog voor mijn vakantie op.

Ik vond het ontzettend tof dat ik nu een tweeling mocht gaan fotograferen – voor het eerst! – en bestelde nog een matchende set extra naast het assortiment dat ik al had. Ik kwam aan in Nunspeet voor de sessie van kleine Thijs & Lisa. Zij gaven vervolgens heel duidelijk aan dat ze de mandjes uit het assortiment niet zo bij hun vonden passen, maar juist de dekentjes, wraps, haarbandjes en neutrale sets des te meer! Het is dan ontzettend handig en fijn dat ik het hele assortiment altijd mee heb: zodat ik bij iedereen de looks kan neerzetten die het meest bij henzelf en het interieur passen.

Deze heerlijke newborn tweeling deed het super goed. Ze lieten zich beide heerlijk in slaap wrappen en zijn ontzettend zoet samen geweest. De hele sessie verliep heel voorspoedig. Tegen de laatste set aan werden ze ietwat onrustiger, maar ook dat verliep heel goed waarna het er prachtig mooi op zat!

Ik vind het ontzettend fijn dat ik dit voor jullie heb mogen verzorgen. Hierbij volgt de sfeerimpressie van de sessie van Thijs & Lisa. Op naar hopelijk meer tweelingen en wellicht een drieling om te mogen fotograferen naast alle lieve eenlingen die regelmatig voorbij komen.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography