Newbornsessie Thijs & Lisa

‘Twins, they make the best of friends’

Pure & Beloved Photography

Het was de derde week van juni toen ik een bericht ontving van Saskia. Zij was bijna 34 weken zwanger van een tweeling en wilde een newbornsessie reserveren. De tweeling zou rond de 38e week worden gehaald: precies 1 week voor mijn eigen vakantie. Als alles voorspoedig zou verlopen dan kon ik de sessie nog voor mijn vakantie doen, maar anders zouden we het plannen als ik terug zou zijn en de tweeling 3 weken oud zouden zijn. Alles werd verder afgestemd en het was afwachten geblazen. Maar liefst 3 weken later kreeg ik bericht: de knappe broer en zus hadden zich met 37 weken zelf gemeld!
We prikten de datum voor de fotosessie en ik zocht hen nog voor mijn vakantie op.

Ik vond het ontzettend tof dat ik nu een tweeling mocht gaan fotograferen – voor het eerst! – en bestelde nog een matchende set extra naast het assortiment dat ik al had. Ik kwam aan in Nunspeet voor de sessie van kleine Thijs & Lisa. Zij gaven vervolgens heel duidelijk aan dat ze de mandjes uit het assortiment niet zo bij hun vonden passen, maar juist de dekentjes, wraps, haarbandjes en neutrale sets des te meer! Het is dan ontzettend handig en fijn dat ik het hele assortiment altijd mee heb: zodat ik bij iedereen de looks kan neerzetten die het meest bij henzelf en het interieur passen.

Deze heerlijke newborn tweeling deed het super goed. Ze lieten zich beide heerlijk in slaap wrappen en zijn ontzettend zoet samen geweest. De hele sessie verliep heel voorspoedig. Tegen de laatste set aan werden ze ietwat onrustiger, maar ook dat verliep heel goed waarna het er prachtig mooi op zat!

Ik vind het ontzettend fijn dat ik dit voor jullie heb mogen verzorgen. Hierbij volgt de sfeerimpressie van de sessie van Thijs & Lisa. Op naar hopelijk meer tweelingen en wellicht een drieling om te mogen fotograferen naast alle lieve eenlingen die regelmatig voorbij komen.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Newbornsessie Danté-Dean

‘Little Prince Charming’

Pure & Beloved Photography

Het was ongeveer twee weken voor de uitgerekende datum toen ik een berichtje ontving van Babette. Een aantal kersverse mama’s uit haar zwangerschapsgroep waren haar voorgegaan en nu wilde zij ook graag dat ik de foto’s van haar nieuwste spruit zou maken, of ik nog plek had? Rondom de uitgerekende datum had ik nog een flexibele plek, dus die werd gereserveerd! Uiteindelijk kwam hij een paar dagen voor de uitgerekende datum ter wereld en prikten we de datum voor de fotosessie.

Ik mocht voor deze sessie naar Amersfoort toe en kwam in een stijlvolle moderne woning. We stemden af welke kleuren en stijlen het best pasten bij hen als personen en de inrichting en gingen heerlijk aan de slag. Bij mijn binnenkomst was de kleine man echt super wakker. Met een heerlijke wrap en een paar ik-help-je-in-slaap-trucjes was de kleine man echter zo in dromenland en heeft zijn hele sessie zonder onderbreking doorgeslapen! Dat was heel fijn, want hij heeft een peuterbroer, Dexter, en zo kon de aandacht tijdens hun moment samen op grote broer worden gevestigd: de kleinste man sliep namelijk prima door.

Ik heb weer genoten van een heerlijke sessie. Ik vind het ontzettend fijn dat ik dit mag doen voor jullie. Hierbij volgt een sfeerimpressie van de knappe Danté-Dean.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Newbornsessie Olivia

‘You are so loved, little one’

Pure & Beloved Photography

Het was drie maanden voor de uitgerekende datum toen ik het eerste bericht van Anna Marie kreeg: ze zag mijn newborn foto’s voorbij komen en wilde heel graag zo’n sessie voor hun dochtertje die de 3e week van mei was uitgerekend. Ik reserveerde hun plek in de agenda en dan is het afwachten tot de geboorte melding zodat de definitieve datum dan geprikt kan worden. Ik hou altijd rekening met een periode voor en na de uitgerekende datum, omdat een baby zich natuurlijk vrijwel nooit op de uitgerekende datum meld. Dat kleine Olivia zich 3 weken eerder zou laten zien, was een grote verrassing! We spraken de datum voor de sessie af en die dag reisde ik af naar Hillegom voor een heerlijke fotosessie.

De sessie begin ik, zoals altijd, met de foto’s van het gezin. Deze mooie mama had vooraf al aangegeven dat ze twijfelde om dat deel wel te doen of alleen voor de newborn looks te gaan, omdat ze niet wist hoe ze zich zou voelen en hoe comfortabel ze in haar vel zou zitten. Ik vertelde haar wat ik aan alle moeders vertel: laten we de foto’s wel nemen. Het zijn zulke mooie, bijzondere en intieme momenten: het is zonde als we daaraan voorbij gaan. Mocht je die foto’s nou uiteindelijk niks vinden, dan kies je ze niet uit. Maar als we ze wel maken, dan zul je achteraf toch blij zijn dat dat fijne moment met jouw dan nog kleinste meisje toch is vastgelegd. En zo geschiedde… 😉

Olivia heeft ook een oudere broer en het is altijd even aanvoelen wat je precies met ze kan doen, maar ondanks dat James het ietwat spannend vond, heeft ook hij het net zoals zijn kleine zusje fantastisch gedaan. Het was een mooie sessie en de mooie resultaten laten dat denk ik ook heel goed zien. Lieve Anna Marie & Fabian, bedankt dat ik dit ook voor jullie mocht doen.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Newbornsessie Noud

‘Those precious moments’

Pure & Beloved Photography

Ik ontving het bericht van Agnes toen kleine Noud alweer 2 weken oud was. Ze hadden mijn foto’s van baby Bobbie gezien en wilden ook graag een newbornsessie. Ik vertelde hen dat ik het momenteel super druk heb met newbornsessies en eigenlijk een volle agenda heb: maar ik zag een optie om hen een week later toch op te zoeken.

Bij aankomst bekijk ik altijd eventjes de ruimtes om te zien waar het licht het mooiste naar binnen komt, aangezien ik volledig met daglicht werk. Meestal is dit de woonkamer, maar soms is het juist de slaapkamer of babykamer waar dit het mooiste is. In dit geval was het de woonkamer, of om precies te zijn de voorkamer. Deze ruimte had prachtige luiken, een lichte sfeer en simpelweg perfect voor de zachte sfeer.
We zijn (zoals altijd) gestart met de foto’s met de ouders: individueel en samen. De fijnste knuffels, kusjes en mooie momenten. Aansluitend is de baby dan vaak helemaal zen en worden de newborn settingen gefotografeerd. Noud was een waar topmodel en zijn sessie verliep dan ook voorspoedig. Ik heb een aantal diverse settings opgezet in samenspraak met Noud’s papa en mama, zodat het bij hen en het interieur past. Kijken jullie mee naar enkele resultaten uit deze fijne fotoshoot?

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Zwangerschapssessie Soesterduinen

Pure & Beloved Photography

Tijdens de eerste zwangerschap van Nadieh, twee jaar geleden, vroeg zij mij voor haar zwangerschap en newbornfoto’s. Dat ik dit nu bij haar tweede zwangerschap weer mag doen is natuurlijk heel tof. Ik ben dan ook ontzettend vereerd dat zij mij hier nogmaals voor heeft gekozen. Bij de eerste ‘ronde’  deden we een melkbadsessie (terug te vinden in het portfolio overigens) en ditmaal wilde ze graag een zwangerschapssessie op locatie doen. Nadat ik over de Soesterduinen vertelde als optie, was het al vrij snel duidelijk dat dit de locatie moest worden. De combinatie van de zandvlaktes en de stukken heide, natuur en bos maakten het tot een ideale samenkomst.

Voor haar fotosessie regelde Nadieh zelf enkele jurken die pasten bij haar en ook een mooie diversiteit in de foto’s bracht. Daarnaast wilden we natuurlijk ook haar eerste kindje in de fotosessie betrekken. Het is altijd even spannend om te zien hoe meewerkend kleine kinderen zijn, maar hij deed het uiteindelijk super goed. Het zand tussen zijn tenen vond hij helemaal – maar dan ook helemaal – niks, maar uiteindelijk kwam hij ook los en hielp het gekietel en geknuffel met en door mama tot hele oprechte beelden!

Een impressie van deze prachtige zwangere mama, op deze fantastische locatie, deel ik graag met jullie! De sereniteit van de eerste onderstaande foto vind ik heerlijk, maar de power van de foto’s met de roze jurk ook prachtig. Gelukkig hoef ik niet te kiezen! 😉

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

 

Newbornsessie Bregje

‘Butterfly kisses & flower petal wishes’

Pure & Beloved Photography

Dat Simone zwanger was van haar tweede kindje wist ik al heel vroeg. Het was nog ontzettend pril maar vanuit het dragen hadden wij al langer contact en wist ik het al heel snel. Op een gegeven moment kreeg ik het bericht dat ik de newbornshoot zou mogen verzorgen. De uitgerekende datum, 17 maart, stond dan ook al lang genoteerd op de agenda zodat ik rondom die periode flexibel zou zijn voor de newbornshoot. Maar 17 maart ging voorbij en de dagen erna ook. Deze kleine meid wilde echt nog even alleen bij mama blijven…

Uiteindelijk kwam er het verlossende bericht: op 22 maart was kleine Bregje geboren! We probeerden een moment voor de newbornsessie te plannen, maar helaas moesten we dit even uitstellen. Door moeilijkheden in de start en uiteindelijk een ziekenhuisopname van Simone moesten we even de tijd nemen. Op het moment dat de rust was wedergekeerd, maakten we de afspraak voor Bregje’s sessie op het moment dat zij 16 dagen oud was. Het was een super stralende dag in Haarlem, ik denk de eerste echt warme dag dat het was, toen ik bij hen aankwam. Lieve en trotse zus Yfke had vooral oog voor alle mandjes, dekentjes, wraps en haarbandjes die ik mee had. Ze was dan ook druk met uitpakken en onderzoeken (wat helemaal prima is, helpt met het wennen!) en probeerde uiteindelijk ook haar eigen setting te maken, heel zoetjes!

Kleine Bregje kon moeilijk haar rust vinden met haar actieve zusje in de buurt. Uiteindelijk is papa even met zijn dochter de kamer uitgegaan waarna de kleine meid toch heerlijk in slaap viel en onder andere deze fijne foto’s gemaakt konden worden. Samen met de familie foto’s was het weer een hele fijne sessie. Een korte impressie van deze newbornsessie deel ik hier. Het lieflijke pakje van Handmade by Sjoos was net nieuw in mijn assortiment en kreeg hier een mooie start! Oh en Yfke? Die wilde niet dat ik na de sessie naar huis ging, ze wilde mij liever mee hebben naar de speeltuin.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Newbornsessie Amelle

‘Op handen gedragen’

Pure & Beloved PhotographyOp een namiddag kwam er een bericht binnen van Yamina, haar derde dochter was inmiddels 9 dagen oud maar ze zou alsnog graag een newbornsessie willen inplannen. Ze had de fotosessie van een vriendin gezien bij wie ik eerder al een newbornshoot mocht doen. Ik heb niet altijd flexibel plek, maar toevallig kon ik het inplannen en mocht ik hen 5 dagen later opzoeken. Ik kwam in een mooi en fris huis in Amsterdam waar ik deze newbornsessie mocht uitvoeren. Zoals altijd begin ik met de foto’s van de pasgeborene samen met het gezin, waarna ik doorstroom naar de newborn settingen. Kleine Amelle was het er niet helemaal mee eens en had toch een paar keer nodig om even te drinken, maar uiteindelijk kwam het ook met deze kleine newborn helemaal in orde! Een kleine impressie uit deze fotosessie deel ik graag met jullie.

Pure & Beloved Photography

KBP_Amelle-9 web