Newbornsessie Arthur

• Sweet Little Frown •

Pure Beloved Photography

Het is alweer jaren geleden dat ik mijzelf begaf op een forum voor fotografen, modellen en visagisten en waar ik ook Charlotte op voorbij had zien komen. Toen ik mid december een berichtje kreeg van haar dat ze inmiddels ruim 37 weken zwanger was en een newborn shoot wilde reserveren, ging er dan ook direct een lampje branden. We spraken over de details en ik noteerde de uitgerekende datum in mijn agenda. De kleine man liet echter niet lang op zich wachten, want een week na ons contact besloot hij dat het tijd was om zijn papa en mama te begroeten.

Op de afgesproken dag stapte ik in de auto op weg naar Haarlem. Ik stapte in een leuk en sfeervol huis, waar ik mijn assortiment aan accessoires begon uit te pakken terwijl baby Arthur nog even bij zijn mama lag te drinken. Wel zo fijn een gevulde buik voor je in slaap valt. Zoals altijd ben ik van start gegaan met de foto’s van het gezin, waarna het de tijd was om Arthur in de newborn settings te fotograferen. Zijn mooie kenmerkende frons was veel aanwezig, maar ook een ontzettend zoete en volledige lach ging niet onopgemerkt voorbij! 😉 Arthur had tussendoor een paar keer een extra moment nodig om even op te laden en te drinken bij mama, maar gelukkig hebben we daar met een sessie ook alle tijd voor. We volgen altijd de baby en zijn ritme, waardoor de sessie voor hen het fijnste kan verlopen.

Dit was de eerste newbornsessie van het nieuwe jaar en er staan er alweer meerdere ingepland in de komende periode. Ik vond het prachtig om deze sessie ook weer te mogen verzorgen en laat graag een korte impressie zien van kleine Arthur, 18 dagen oud bij zijn newbornsessie.

Pure Beloved Photography

Pure Beloved Photography

Pure Beloved Photography

Pure Beloved Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: