Wanddecoratie: Gallery Print

‘Terugkijken op jouw mooiste herinneringen’

De mooiste herinneringen en mooiste momenten in beeld: daar wil je natuurlijk blijvend van kunnen genieten. Het is zo mooi om de huidige tijd vast te kunnen leggen en daar altijd naar terug te kunnen kijken. Om dat te kunnen doen biedt ik naast mijn fotosessies ook fotoproducten aan, waarbij ik altijd rondkijk naar nieuwe productmogelijkheden om een mooi assortiment te kunnen vormen. Zo mocht ik ditmaal de wanddecoratie van Saal Digitaal aan de test onderwerpen. Ik koos voor de Gallery Print omdat ik nieuwsgierig was naar de combinatie van acrylglas en alu-dibond. Ik bestelde en wachtte af.

Het pakketje kwam na enkele dagen binnen en was mooi stevig verpakt. Deze Gallery Print had een beschermlaag over het voorste ‘glas’ zitten, tegen eventuele krassen. Daarnaast zat er nog een bescherm laag omheen en een stevig karton. Goed verpakt! Eenmaal uitgepakt zie je de mooie scherpte, diepe kleurweergave en prachtige glans. Dit product is overigens ook mat verkrijgbaar, maar ik vind het in glans erg spreken. Enige ‘nadeel’ is dat door de glans en het licht het moeilijk te vangen is voor een goede foto van het eind resultaat. Op de foto’s zie je goed de glas, de meerdere lagen van het product en de intense kleurweergave. De Gallery Print is een mooie keuze in wand decoratie naast het bekendere canvas of het inlijsten van een foto. Dankzij het ophangsysteem dat ik erbij heb gekozen, komt de foto mooi een stukje van de muur af bij het ophangen ervan.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: