Familiesessie op de Hoorneboegse Heide

‘Memories are special moments that tell our story…’

Pure & Beloved Photography

Het is alweer maanden geleden dat ik het eerste berichtje van Dennis kreeg. Zijn vriendin wilde ontzettend graag een fotosessie van hun gezin bij mij laten maken en hij wilde dit graag aan haar geven. Oh liefde! Ik zou het zelf met haar verder afstemmen, want hij vond het eigenlijk allemaal wel prima. We besloten om de fotosessie te plannen op de Hoorneboegse Heide (deze sessie was de eerste van het heide seizoen, nog voor alle minisessies!) waar zij vlakbij wonen. Omdat op dat moment de heide nog niet in bloei was, maakten we de afspraak alvast voor heel wat weken verder.

Toen mid augustus was het eindelijk zover! Hun lieve kleine zoon had een wat minder goede dag, dus hoe de sessie dan loopt hangt compleet af van hoe de kleine man het doet: hij leidt voor mij de sessie. Uiteindelijk komt het altijd, of het nou wat langer duurt of niet, altijd helemaal goed en is er weer een prachtige familie op de foto gezet met sfeervolle herinneringen. Deze momenten zijn voor altijd vastgelegd en ze kunnen nu altijd hierop terugkijken.

Hoe vaak laat jij foto’s van jullie gezin maken? Je kinderen veranderen zo snel en groeien (cliche, maar waar!) zo snel op. Het kunnen terugkijken naar deze fijne momenten, dat zijn de herinneringen in beeld die je altijd bij blijven.

Kijk je mee naar een impressie van de sessie van dit fijne gezin? Zij hadden moeite met kiezen van foto’s en ik ook; want van de blije momenten tot de intieme, knusse en juist hilarische momenten: het zijn allemaal prachtige herinneringen.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: