Newbornsessie Shaell

‘Zo mooi, zo zoet, zo liefdevol’

Pure & Beloved Photography

Het is tijdens mijn vakantie in Frankrijk dat ik een berichtje van Isidra binnen krijg. Op dat moment is haar zoontje 4 weken oud en ze zou toch nog graag een newbornsessie met hem laten maken. De eerste optie die ik had om de sessie in te plannen, was toen Shaell 6 weken oud zou zijn. In principe is dat prima, maar het liefst plan je een newborn sessie binnen 3 weken na geboorte doordat ze dan nog het meest slapen en in de meeste poses willen liggen. Met 6 weken is er kans dat niet alles meer mogelijk is. We planden de afspraak in en gingen er gewoon voor.

De ochtend van de sessie stapte ik de auto in op weg naar Amsterdam. De moeder van  nu 3 jongens had mij niet zomaar bericht: ze is een oud collega van mij. Voordat ik de wereld van fotografie instapte, was ik namelijk werkzaam in de jeugdzorg. Inmiddels werk ik daar al bijna 10 jaar (!) niet meer, maar dankzij social media blijf je toch een beetje op de hoogte van elkaar, zelfs als het contact verwaterd. Dit maakte deze sessie toch extra bijzonder: ontzettend leuk om elkaar weer te zien en om dit speciaal voor haar te mogen verzorgen.

Bij de start van een fotosessie overleg ik altijd met de ouders wat ze wel/niet mooi vinden en welke kleuren en materialen het beste bij hen en het interieur passen. Isidra wilde mij echter volledig de vrije hand geven. Met een ‘ik vertrouw op jou’ en ‘doe wat jij weet te doen’, stelde ik het ditmaal zonder inspraak samen en rolde er opnieuw een fijne sessie uit! Ondanks dat de kleine man alweer 6 weken was en soms wat langer nodig had om goed en diep in slaap te komen, is dat uiteindelijk wel helemaal gelukt. Met knuffels van moeder en oudste broer, gecombineerd met een aantal technieken van de fotograaf, heeft Shaell zijn newbornsessie zeker goed gedaan!

Ik vond het prachtig dat ik dit weer heb mogen doen en laat bij deze graag een impressie zien van de fotosessie van deze knappe kleine vent.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: