Draagsessie Annelies op de heide

‘Let me love you a little more, before you are not little anymore’


Het was augustus toen ik de zomer minisessies lanceerde: een sessie op de heide. In augustus/september staan de heidegebieden prachtig in bloei en ondanks dat het op veel plekken in Nederland door de warmte al erg dor was geworden, is de Hoorneboegse Heide in Hilversum een ware zee van paars. Ik prikte dan ook twee data ervoor en Annelies was de allereerste die zich meldden voor de eerste datum. Ze draagt haar kindje, net zoals ik zelf, graag in draagdoeken en wilde daar graag mooie foto’s van. De herinnering voor als de tijd aanbreekt dat het dragen er langzaam uitgroeit.

Annelies vond het lastig om te kiezen welke doek we zouden gebruiken, dus hebben we in record tempo gewoon meerdere doeken gefotografeerd. Dat ondanks dat het maar een 20 minuten minisessie is. Het was een hele geslaagde sessie waarin ik tussentijds ook nog wat heerlijke shots van haar kleine man heb kunnen maken. Zo zoetjes!

Het enige risico van het fotograferen van meerdere looks? Je bent verliefd op alles en besteld uiteindelijk toch nog wat meer foto’s na dan het aantal die in het pakket zaten. Oops! Maar die blijvende herinnering? Die is prachtig geslaagd!

Voor wie ook nog op de heide gefotografeerd wil worden: er zijn nog 2 plekken op de minisessie dag dit weekend (zaterdag 1 september). Het is ook mogelijk om nog een reguliere sessie op de heide te plannen, maar wees er op tijd bij; voordat de heide uitgebloeid raakt.

Kijken jullie mee naar een impressie van deze fijne draagsessie?

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: