Newbornsessie Thijs & Lisa

‘Twins, they make the best of friends’

Pure & Beloved Photography

Het was de derde week van juni toen ik een bericht ontving van Saskia. Zij was bijna 34 weken zwanger van een tweeling en wilde een newbornsessie reserveren. De tweeling zou rond de 38e week worden gehaald: precies 1 week voor mijn eigen vakantie. Als alles voorspoedig zou verlopen dan kon ik de sessie nog voor mijn vakantie doen, maar anders zouden we het plannen als ik terug zou zijn en de tweeling 3 weken oud zouden zijn. Alles werd verder afgestemd en het was afwachten geblazen. Maar liefst 3 weken later kreeg ik bericht: de knappe broer en zus hadden zich met 37 weken zelf gemeld!
We prikten de datum voor de fotosessie en ik zocht hen nog voor mijn vakantie op.

Ik vond het ontzettend tof dat ik nu een tweeling mocht gaan fotograferen – voor het eerst! – en bestelde nog een matchende set extra naast het assortiment dat ik al had. Ik kwam aan in Nunspeet voor de sessie van kleine Thijs & Lisa. Zij gaven vervolgens heel duidelijk aan dat ze de mandjes uit het assortiment niet zo bij hun vonden passen, maar juist de dekentjes, wraps, haarbandjes en neutrale sets des te meer! Het is dan ontzettend handig en fijn dat ik het hele assortiment altijd mee heb: zodat ik bij iedereen de looks kan neerzetten die het meest bij henzelf en het interieur passen.

Deze heerlijke newborn tweeling deed het super goed. Ze lieten zich beide heerlijk in slaap wrappen en zijn ontzettend zoet samen geweest. De hele sessie verliep heel voorspoedig. Tegen de laatste set aan werden ze ietwat onrustiger, maar ook dat verliep heel goed waarna het er prachtig mooi op zat!

Ik vind het ontzettend fijn dat ik dit voor jullie heb mogen verzorgen. Hierbij volgt de sfeerimpressie van de sessie van Thijs & Lisa. Op naar hopelijk meer tweelingen en wellicht een drieling om te mogen fotograferen naast alle lieve eenlingen die regelmatig voorbij komen.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: