Newbornsessie Danté-Dean

‘Little Prince Charming’

Pure & Beloved Photography

Het was ongeveer twee weken voor de uitgerekende datum toen ik een berichtje ontving van Babette. Een aantal kersverse mama’s uit haar zwangerschapsgroep waren haar voorgegaan en nu wilde zij ook graag dat ik de foto’s van haar nieuwste spruit zou maken, of ik nog plek had? Rondom de uitgerekende datum had ik nog een flexibele plek, dus die werd gereserveerd! Uiteindelijk kwam hij een paar dagen voor de uitgerekende datum ter wereld en prikten we de datum voor de fotosessie.

Ik mocht voor deze sessie naar Amersfoort toe en kwam in een stijlvolle moderne woning. We stemden af welke kleuren en stijlen het best pasten bij hen als personen en de inrichting en gingen heerlijk aan de slag. Bij mijn binnenkomst was de kleine man echt super wakker. Met een heerlijke wrap en een paar ik-help-je-in-slaap-trucjes was de kleine man echter zo in dromenland en heeft zijn hele sessie zonder onderbreking doorgeslapen! Dat was heel fijn, want hij heeft een peuterbroer, Dexter, en zo kon de aandacht tijdens hun moment samen op grote broer worden gevestigd: de kleinste man sliep namelijk prima door.

Ik heb weer genoten van een heerlijke sessie. Ik vind het ontzettend fijn dat ik dit mag doen voor jullie. Hierbij volgt een sfeerimpressie van de knappe Danté-Dean.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: