Newbornsessie Olivia

‘You are so loved, little one’

Pure & Beloved Photography

Het was drie maanden voor de uitgerekende datum toen ik het eerste bericht van Anna Marie kreeg: ze zag mijn newborn foto’s voorbij komen en wilde heel graag zo’n sessie voor hun dochtertje die de 3e week van mei was uitgerekend. Ik reserveerde hun plek in de agenda en dan is het afwachten tot de geboorte melding zodat de definitieve datum dan geprikt kan worden. Ik hou altijd rekening met een periode voor en na de uitgerekende datum, omdat een baby zich natuurlijk vrijwel nooit op de uitgerekende datum meld. Dat kleine Olivia zich 3 weken eerder zou laten zien, was een grote verrassing! We spraken de datum voor de sessie af en die dag reisde ik af naar Hillegom voor een heerlijke fotosessie.

De sessie begin ik, zoals altijd, met de foto’s van het gezin. Deze mooie mama had vooraf al aangegeven dat ze twijfelde om dat deel wel te doen of alleen voor de newborn looks te gaan, omdat ze niet wist hoe ze zich zou voelen en hoe comfortabel ze in haar vel zou zitten. Ik vertelde haar wat ik aan alle moeders vertel: laten we de foto’s wel nemen. Het zijn zulke mooie, bijzondere en intieme momenten: het is zonde als we daaraan voorbij gaan. Mocht je die foto’s nou uiteindelijk niks vinden, dan kies je ze niet uit. Maar als we ze wel maken, dan zul je achteraf toch blij zijn dat dat fijne moment met jouw dan nog kleinste meisje toch is vastgelegd. En zo geschiedde… 😉

Olivia heeft ook een oudere broer en het is altijd even aanvoelen wat je precies met ze kan doen, maar ondanks dat James het ietwat spannend vond, heeft ook hij het net zoals zijn kleine zusje fantastisch gedaan. Het was een mooie sessie en de mooie resultaten laten dat denk ik ook heel goed zien. Lieve Anna Marie & Fabian, bedankt dat ik dit ook voor jullie mocht doen.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: