Newbornsessie Noud

‘Those precious moments’

Pure & Beloved Photography

Ik ontving het bericht van Agnes toen kleine Noud alweer 2 weken oud was. Ze hadden mijn foto’s van baby Bobbie gezien en wilden ook graag een newbornsessie. Ik vertelde hen dat ik het momenteel super druk heb met newbornsessies en eigenlijk een volle agenda heb: maar ik zag een optie om hen een week later toch op te zoeken.

Bij aankomst bekijk ik altijd eventjes de ruimtes om te zien waar het licht het mooiste naar binnen komt, aangezien ik volledig met daglicht werk. Meestal is dit de woonkamer, maar soms is het juist de slaapkamer of babykamer waar dit het mooiste is. In dit geval was het de woonkamer, of om precies te zijn de voorkamer. Deze ruimte had prachtige luiken, een lichte sfeer en simpelweg perfect voor de zachte sfeer.
We zijn (zoals altijd) gestart met de foto’s met de ouders: individueel en samen. De fijnste knuffels, kusjes en mooie momenten. Aansluitend is de baby dan vaak helemaal zen en worden de newborn settingen gefotografeerd. Noud was een waar topmodel en zijn sessie verliep dan ook voorspoedig. Ik heb een aantal diverse settings opgezet in samenspraak met Noud’s papa en mama, zodat het bij hen en het interieur past. Kijken jullie mee naar enkele resultaten uit deze fijne fotoshoot?

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: