Zwangerschapssessie Soesterduinen

Pure & Beloved Photography

Tijdens de eerste zwangerschap van Nadieh, twee jaar geleden, vroeg zij mij voor haar zwangerschap en newbornfoto’s. Dat ik dit nu bij haar tweede zwangerschap weer mag doen is natuurlijk heel tof. Ik ben dan ook ontzettend vereerd dat zij mij hier nogmaals voor heeft gekozen. Bij de eerste ‘ronde’  deden we een melkbadsessie (terug te vinden in het portfolio overigens) en ditmaal wilde ze graag een zwangerschapssessie op locatie doen. Nadat ik over de Soesterduinen vertelde als optie, was het al vrij snel duidelijk dat dit de locatie moest worden. De combinatie van de zandvlaktes en de stukken heide, natuur en bos maakten het tot een ideale samenkomst.

Voor haar fotosessie regelde Nadieh zelf enkele jurken die pasten bij haar en ook een mooie diversiteit in de foto’s bracht. Daarnaast wilden we natuurlijk ook haar eerste kindje in de fotosessie betrekken. Het is altijd even spannend om te zien hoe meewerkend kleine kinderen zijn, maar hij deed het uiteindelijk super goed. Het zand tussen zijn tenen vond hij helemaal – maar dan ook helemaal – niks, maar uiteindelijk kwam hij ook los en hielp het gekietel en geknuffel met en door mama tot hele oprechte beelden!

Een impressie van deze prachtige zwangere mama, op deze fantastische locatie, deel ik graag met jullie! De sereniteit van de eerste onderstaande foto vind ik heerlijk, maar de power van de foto’s met de roze jurk ook prachtig. Gelukkig hoef ik niet te kiezen! 😉

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

 

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: