Newbornsessie Bregje

‘Butterfly kisses & flower petal wishes’

Pure & Beloved Photography

Dat Simone zwanger was van haar tweede kindje wist ik al heel vroeg. Het was nog ontzettend pril maar vanuit het dragen hadden wij al langer contact en wist ik het al heel snel. Op een gegeven moment kreeg ik het bericht dat ik de newbornshoot zou mogen verzorgen. De uitgerekende datum, 17 maart, stond dan ook al lang genoteerd op de agenda zodat ik rondom die periode flexibel zou zijn voor de newbornshoot. Maar 17 maart ging voorbij en de dagen erna ook. Deze kleine meid wilde echt nog even alleen bij mama blijven…

Uiteindelijk kwam er het verlossende bericht: op 22 maart was kleine Bregje geboren! We probeerden een moment voor de newbornsessie te plannen, maar helaas moesten we dit even uitstellen. Door moeilijkheden in de start en uiteindelijk een ziekenhuisopname van Simone moesten we even de tijd nemen. Op het moment dat de rust was wedergekeerd, maakten we de afspraak voor Bregje’s sessie op het moment dat zij 16 dagen oud was. Het was een super stralende dag in Haarlem, ik denk de eerste echt warme dag dat het was, toen ik bij hen aankwam. Lieve en trotse zus Yfke had vooral oog voor alle mandjes, dekentjes, wraps en haarbandjes die ik mee had. Ze was dan ook druk met uitpakken en onderzoeken (wat helemaal prima is, helpt met het wennen!) en probeerde uiteindelijk ook haar eigen setting te maken, heel zoetjes!

Kleine Bregje kon moeilijk haar rust vinden met haar actieve zusje in de buurt. Uiteindelijk is papa even met zijn dochter de kamer uitgegaan waarna de kleine meid toch heerlijk in slaap viel en onder andere deze fijne foto’s gemaakt konden worden. Samen met de familie foto’s was het weer een hele fijne sessie. Een korte impressie van deze newbornsessie deel ik hier. Het lieflijke pakje van Handmade by Sjoos was net nieuw in mijn assortiment en kreeg hier een mooie start! Oh en Yfke? Die wilde niet dat ik na de sessie naar huis ging, ze wilde mij liever mee hebben naar de speeltuin.

Pure & Beloved Photography

Pure & Beloved Photography

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: