Newbornsessie Amelle

‘Op handen gedragen’

Pure & Beloved PhotographyOp een namiddag kwam er een bericht binnen van Yamina, haar derde dochter was inmiddels 9 dagen oud maar ze zou alsnog graag een newbornsessie willen inplannen. Ze had de fotosessie van een vriendin gezien bij wie ik eerder al een newbornshoot mocht doen. Ik heb niet altijd flexibel plek, maar toevallig kon ik het inplannen en mocht ik hen 5 dagen later opzoeken. Ik kwam in een mooi en fris huis in Amsterdam waar ik deze newbornsessie mocht uitvoeren. Zoals altijd begin ik met de foto’s van de pasgeborene samen met het gezin, waarna ik doorstroom naar de newborn settingen. Kleine Amelle was het er niet helemaal mee eens en had toch een paar keer nodig om even te drinken, maar uiteindelijk kwam het ook met deze kleine newborn helemaal in orde! Een kleine impressie uit deze fotosessie deel ik graag met jullie.

Pure & Beloved Photography

KBP_Amelle-9 web

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: