Newbornsessie Mick

‘He is only a little boy for such a little while’

Pure & Beloved Photography
Ruim twee jaar geleden mocht ik de eerstgeborene van Ronald & Karin al fotograferen. Na de geboorte van hun tweede kindje wilden zij dat ik ook deze kleine spruit kwam vastleggen. Uiteraard doe ik dat dan met veel liefde! Kleine Mick heb ik gefotografeerd op zijn 19e dag. Een newbornsessie gaat voor het merendeel natuurlijk om de kleinste spruit in het gezin, maar ik neem ook altijd de tijd om foto’s te maken met de ouders en met eventuele broers en zusjes. Meestal plaatst ik voornamelijk de newbornfoto’s op social media en de website, maar door middel van deze blog wil ik een bredere sfeerimpressie geven van een newbornsessie. Mick deed het fantastisch tijdens zijn fotosessie en gaf mij de gelegenheid om ook een nieuwe wrap te testen. Kijk je mee?

Pure & Beloved Photography

PhotoGrid_1513588993614_670

PhotoGrid_1513589122619_670

PhotoGrid_1513589384192_670

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: